陳秀雯拒與老公合唱

陳 秀 雯 二 十 年 後 再 踏 足 紅 館 演 唱 , 並 不 緊 張 。

陳 秀 雯 、 李 龍 基 、 劉 雅 麗 等 昨 日 為 《 麗 的 亞 視 半 世 紀 精 彩 演 唱 會 》 綵 排 , 談 到 門 票 銷 售 情 況 時 , 亞 洲 娛 樂 總 經 理 楊 紹 鴻 坦 言 未 夠 滿 意 : 「 依 家 賣 得 七 成 幾 , 因 為 近 期 有 太 多 同 類 懷 舊 騷 , 但 據 耀 榮o既 經 驗 , 好 多 人 臨 場 至 買 飛 , 不 過 我地 已 經 收 支 平 衡 。 」

對 於 門 票 銷 情 不 太 理 想 , 陳 秀 雯 並 不 知 情 : 「 今 次 參 加 演 出 係 為 自 己 出 身 地 方 慶 祝 五 十 周 年 , 最 緊 要 做 好 本 分 , 其 他 野佢 地會 處 理 。 」 日 前 秀 雯 做 電 台 節 目 時 提 到 兒 子 已 就 讀 大 學 , 問 到 可 會 來 捧 場 , 她 說 : 「 佢 都 比 較 忙 , 而 且 佢 六 、 七 歲o黎 睇 過 我 做 騷 成 為 傳 媒 焦 點 , 我 同 佢 都 嚇 驚 o左 。 」 期 間 在 旁 的 楊 紹 鴻 笑 言 要 秀 雯 跟 老 公 林 國 雄 合 唱 《 驟 雨 中 的 陽 光 》 , 她 即 反 對 : 「 佢 唱 我 唔 唱 呀 ! 」

From東方日報

廣告

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: